קדירת אסאדו עם חומוס וירקות / ניסי גולדרייך

מתכון מיוחד לתבשיל בקר עם רוטב מתובל בטעמים חמים ומעודנים. חשוב מאוד לפתוח את התבלינים בטיגון קצר שלהם, בתהליך כזה נקבל לתבשיל את כל הטעם המיוחד של התבלינים ששמנו

מרכיבים:

קילו אסאדו ללא עצם חתוך לקוביות
2 בצלים פרוסים לרבעים
2 כוסות חומוס מושרה
2 גזרים פרוסים
2 קישואים פרוסים
צרור פטרוזליה קצוצה
כף חומץ בלסמי
2 כפות דבש
כף גדושה פפריקה מעושנת או מתוקה
כפית פלפל שחור גרוס
כף מלח גס
חצי כפית קימל טחון
חצי כפית כורכום
כפית כמון
חצי ליטר מים רותחים
שמן זית איכותי

הכנה:

1 מחממים סיר סטאז׳ על להבה גדולה ומטגנים את הבצל עם מעט שמן זית עד שהבצל מזהיב
2 מוסיפים את הבקר ומטגנים מכל הכיוונים היטב
3 מוסיפים את הדבש ואת התבלינים והמלח ומטגנים אותם עם עוד קצת שמן זית ומביאים לרתיחה
4 מוסיפים את הירקות והחומוס והעלים הקצוצים ומערבבים ומוסיפים את הבלסמי ומערבבים
5 מוסיפים את המים הרותחים ומעבירים לאש קטנה ל4 שעות בישול

מגישים יחד עם אורז/ קוסקוס/ בורגול

לכבוד שבת קודש!

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
2 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

היי יש טעות בכתבה לא נראה לי שיש צורך בבישול 47 שעות

ל 4 שעות בישול

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו