מתכונים לראש השנה – קינוח קצפת ותפוחים

מתכון נפלא וקל להכנה של קינוח פרווה קוצר מחמאות עם הפרי שהוא הסימן הרשמי של ראש השנה - תפוח. וקצפת. וביסקוויטים. מה צריך עוד? רק להנות.

קינוח לראש השנה: שכבות תפוחים בקצפת עם פירורים

קינוח קצפת ותפוחים

כוסות הגשה קטנות 

מצרכים (5-6 מנות אישיות):3 תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

מיכל שמנת מתוקה/ קצפת צמחית (250 מ"ל)

2 כפות גדושות אבקת אינסטנט פודינג וניל

שליש כוס חלב/ חלב סויה / חלב קוקוס

12 ביסקוויטים מפוררים גס (מומלץ מסוג פתי בר. אפשר להשתמש גם בעוגיות פריכות מתוקות או ביסקוויטים ללא גלוטן)

אופן הכנה:מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת במשך דקה, מוסיפים אינסטנט פודינג וניל וחלב וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

מרכיבים את הקינוח לפי השכבות הבאות:

תפוחים (בתחתית)

קצפת

פירורי ביסקוויטים

קצפת

תפוחים

קצפת

פירורי ביסקוויטים (שכבה עליונה)

עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומכניסים למקרר. מומלץ להכין באותו יום שמגישים.

הערה: את הקצפת מומלץ להזליף באמצעות שקית זילוף (אפשר למלא שקית אוכל בקצפת ולגזור את הפינה).

למתכונים נוספים


 

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו