עוגת אגסים
מתכון לעוגת אגסים בחושה רכה, עסיסית וטעימה
תבנית אינגליש קייק
מצרכים:1 ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
כף דבש
שליש כוס שמן
רבע כוס תה או מיץ תפוזים (אפשר מבקבוק לשתיה קלה)
2 אגסים רכים קלופים חתוכים לקוביות קטנטנות
כוס קמח תופח (או כוס קמח לבן מעורבב עם כפית אבקת אפיה)
חצי כפית אבקת קינמון
2 כפות קוקוס טחון
אופן הכנה:-מחממים תנור ל180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק.
-מערבבים את החומרים (בעזרת מטרפה או כף) לפי הסדר שבו הם רשומים עד לקבלת תערובת אחידה.
-יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים במשך 30-35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
*מניחים לעוגה להתקרר לטמפ' החדר.
למתכוני עוגות נוספים לחץ כאן!