זה הסוד: כך אף אחד לא ירגיש שהשניצל אפוי ולא מטוגן…

זה הסוד: כך אף אחד לא ירגיש שהשניצל אפוי ולא מטוגן…

מתכון מבית 'קול כבודה'

חומרים
4 שניצלים בגודל בינוני
ביצה
3 כפות שמן זית
כפית סויה
כף סילאן
כפית שום כתוש
2 כפיות פפריקה
אבקת מרק
מלח

צלחת עם פירורי לחם מתובלים

אופן ההכנה
1. לערבב סילאן, סויה, כפית פפריקה, להשרות את חזה העוף לפחות שעתיים, לא לוותר זה הסוד שלי לרכך את השניצל!

2. לטרוף ביצה, שום כתוש ושאר התבלינים, לטבול את חזה העוף בביצה, לטבול בפירורי לחם ולהדק היטב

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את חזה העוף, מעל להזליף בנדיבות שמן זית. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. כל צד בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב. אחרי שהופכים להבריש בשמן זית, להגיש מיד.

למתכונים נוספים מבית 'קול כבודה' לחצו כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו