איך מטפלים בעוף, בשר ודגים? / ניסי גולדרייך

ניסי גולדרייך עושה לנו סדר במקרר ונותנת מספר טיפים כדי לשמור על מרכיבי האוכל בצורה טובה

🥩 איכות- תמיד כדאי להעדיף בשר טרי ולהקפיא בבית, מלקנות בשר,עוף, דג קפוא בסופר

🥩 הפשרה- חשוב מאוד לבשל רק אחרי שהפשרנו במקרר את הבשר לכן מומלץ להעביר למקרר את העוף או הבשר כבר ביום רביעי בצהריים להפשרה כדי שביום חמישי בערב נוכל לבשל.

דגים מפשירים יותר מהר , אותם אפשר להעביר למקרר ביום חמישי בבוקר.

🥩 טמפרטורה- מומלץ לתת לבשר לנוח בטמפרטורת החדר חצי שעה לפני שאנחנו מכניסים אותו לבישול.

🥩 צריבה- בשר או עוף חשוב לצרוב עם מעט שמן מכל הכיוונים כ2 דקות מכל צד כדי לשמור על המיצים. לגבי העוף הצריבה רק במתכון לבישול בגז.

🥩 מתכון- חשוב להתאים את זמן הבישול ואת כמות הנוזלים לסוג הבשר.

🥩 מנוחה- חשוב לתת לבשר להתקרר לפני שפורסים אותו למנות כדי לא לאבד את המיצים, להשאיר אותו מכוסה כחצי שעה לפחות.

בהצלחה!

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו