מרכיבים ל2 מנות:
100 גרם עוף מטוגן חתוך לפרוסות (עוף בטמפורה או שניצל)
1 דלעת ערמונים פרוסה לטבעות עבות
1 קולרבי פרוס לרבעים
1 חסה סלנובה מופרדת לעלים
3 עלים של חסה פרוסים לרצועות דקות
5 עגבניות שרי פרוסות לטבעות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס לטבעות
לתיבול:
כף טחינה גולמית
כף סילאן
כף רוטב סויה
2 כפות רוטב שומשום
1 לימון סחוט
מלח
פלפל שחור גרוס
הכנה:
1 מחממים תנור על 200 מעלות ומסדרים את הדלעת ערמונים והקולרבי בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל ואופים חצי שעה
2 בקערה עמוקה מסדרים את העלים והעגבניות ומניחים את העוף ומוסיפים קצת קולרבי וקורעים מהדלעת חתיכות רחבות ללא הקליפה ומוסיפים לסלט ומפזרים בצל ירוק
3 מזלפים את מרכיבי התיבול ומגישים מיד
בתאבון!