סלט עוף, דלעת ערמונים וקולרבי צלויים / ניסי גולדרייך

סלט עלים עם פרוסות שניצל ודלעת ערמונים מתוקה ברוטב עוקצני שלא ישאיר לכם פירור בצלחת

מרכיבים ל2 מנות:

100 גרם עוף מטוגן חתוך לפרוסות (עוף בטמפורה או שניצל)
1 דלעת ערמונים פרוסה לטבעות עבות
1 קולרבי פרוס לרבעים
1 חסה סלנובה מופרדת לעלים
3 עלים של חסה פרוסים לרצועות דקות
5 עגבניות שרי פרוסות לטבעות
2 גבעולי בצל ירוק פרוס לטבעות

לתיבול:

כף טחינה גולמית
כף סילאן
כף רוטב סויה
2 כפות רוטב שומשום
1 לימון סחוט
מלח
פלפל שחור גרוס

הכנה:

1 מחממים תנור על 200 מעלות ומסדרים את הדלעת ערמונים והקולרבי בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל ואופים חצי שעה
2 בקערה עמוקה מסדרים את העלים והעגבניות ומניחים את העוף ומוסיפים קצת קולרבי וקורעים מהדלעת חתיכות רחבות ללא הקליפה ומוסיפים לסלט ומפזרים בצל ירוק
3 מזלפים את מרכיבי התיבול ומגישים מיד

בתאבון!

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו