ארטישוק ירושלמי, תפו"א בייבי, שאלוט בטימין וסילאן / ניסי גולדרייך

ארטישוק ירושלמי נראה כמו שורש אבל טעמו זהה לארטישוק ובמרקם מיוחד של תפו"א. הוספתי אותו לתפו"א בתנור בתיבול עדין ומיוחד לתוספת לצד עוף או בשר לכבוד שבת

מרכיבים:
5 ארטישוק ירושלמי נקיים
5 תפו"א בייבי נקיים
5 בצלי שאלוט
צרור עלי בזיליקום
2 גבעולי טימין
סילאן
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שמן זית איכותי בחומציות נמוכה

הכנה:
1 בקערת הגשה מתאימה לתנור מסדרים את הירקות ועלי הבזיליקום
2 מזלפים סילאן ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל
3 מניחים את הטימין ומפזרים מעט גם מהעלים
4 מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ40 דקות ומגישים חם

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו