אוהבים חלה עם הרוטב של הדג?

המתכון שיפאר לכם את שולחן השבת עם דגים לכבוד שבת קודש טעים במיוחד עם המון רטוב עסיסי

חומרים

פילה טונה כמס' הסועדיםtuna-berotev_4-300x224

2 בצל יבש פרוס עיגולים

6-8 עגבניות אדומות פרוסות עיגולים

2 פלפל ירוק פרוס עיגולים

2 פלפל גמבה ירוק בהיר פרוס עיגולים

2 פלפל גמבה אדומה פרוסה עיגולים

3-4 שיני שום פרוסים

1 פלפל חריףtuna-berotev_5-300x224

חופן עלי כוזברה קצוצים

מיץ מלימון אחד

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה חריפה

2 כפיות פפריקה מתוקה

4 כפות רסק עגבניותtuna-brotev_1-300x224

1 כוס מים

מעט שמן

הוראות הכנה

לחמם שמן בסיר רחב , להוסיף בשכבות  בצל , עגבניה, פלפל ירוק , אדום, ירוק בהיר ופלפל חריף, לכסות את הסיר ולבשל כ- 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות, לערבב בעדינות ולהמשיך לבשל עד לריכוך שאר הירקות, להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ומים לטעום מעט לתקן תיבול להוסיף את נתחי הטונה לכסות ולבשל כ- 15 דקות לאחר מכן להוסיף את מיץ הלימון (מי שאוהב רוטב חמוץ , להוסיף מיץ לימון) לבשל עוד כ- 10 דקות עם מכסה,לפזר מעל כוזברה קצוצה .

להגיש חם עם הרבה חלה… לעוד מתכונים לחץ כאן

tuna-berotev_2

קיש טונה ומוצרלה בבצק פריך

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו