חומרים
פילה טונה כמס' הסועדים
2 בצל יבש פרוס עיגולים
6-8 עגבניות אדומות פרוסות עיגולים
2 פלפל ירוק פרוס עיגולים
2 פלפל גמבה ירוק בהיר פרוס עיגולים
2 פלפל גמבה אדומה פרוסה עיגולים
3-4 שיני שום פרוסים
1 פלפל חריף
חופן עלי כוזברה קצוצים
מיץ מלימון אחד
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה חריפה
2 כפיות פפריקה מתוקה
4 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים
מעט שמן
הוראות הכנה
לחמם שמן בסיר רחב , להוסיף בשכבות בצל , עגבניה, פלפל ירוק , אדום, ירוק בהיר ופלפל חריף, לכסות את הסיר ולבשל כ- 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות, לערבב בעדינות ולהמשיך לבשל עד לריכוך שאר הירקות, להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ומים לטעום מעט לתקן תיבול להוסיף את נתחי הטונה לכסות ולבשל כ- 15 דקות לאחר מכן להוסיף את מיץ הלימון (מי שאוהב רוטב חמוץ , להוסיף מיץ לימון) לבשל עוד כ- 10 דקות עם מכסה,לפזר מעל כוזברה קצוצה .
להגיש חם עם הרבה חלה… לעוד מתכונים לחץ כאן