חומרים
6-7 גזרים קלופים
1 כרובית
1-2 פלפל חריף
1 כרוב בינוני
11/4 כוסות חומץ
3 כפות מלח גס
11/2 כפיות כורכום
הוראות הכנה
לחתוך את הירקות, גזר לעיגול, כרובית לפרחים, כרוב לרצועות לא דקות
לשים בסיר מים בכמות שתספיק למילוי הצנצנת, חומץ מלח כורכום להביא לרתיחה להכניס את הגזר,הכרובית והפלפל החריף להביא לרתיחה שניה להוסיף את הכרוב לערבב ולכבות את האש.
להעביר את הירקות עם הנוזל לצנצנת מעוקרת (צנצנת שהושרתה במים רותחים)ולסגור
ניתן לאכול לאחר יום
אפשר לשדרג ולהוסיף שיני שום, עלי דפנה .
למתכונים נוספים לחצו כאן