"יום ראשון תפוחי אדמה"

מתכון מדהים לתפו"א מוקפץ בשמן זית ורוזמרין

חומרים

8-10 תפו"א בגודל בינוני קטן

1גבעול רוזמרין

1-3 שיני שום מחוצים קלות

מעט מלח גס

כף שמן זית

הוראות הכנה

לשטוף היטב את תפו"א עם הקליפה, לשים בצלחת שמתאימה למיקרו להכניס למקרו בחום גבוה 10דקות (כמות תפו"א לפי מס האוכלים אם מפחיתים מהכמות יש להוריד את הזמן במקרו), ניתן לבדוק עם קיסם אם תפו"א מוכן.

להוציא לחתוך לחצאים או רבעים, לשים שמן במחבת להוסיף שום, רוזמרין , להוסיף את תפו"א לזרות מעל מלח גס ולהפיץ במחבת עד להזהבה, בערך 2 דקות.

tapuh_11-300x224 tapuh_51-300x224 tapuh_21-300x224

מיוחד: מתכון פשוט להכנת פשטידת קישואים על מצע תפו"א

לעוד מתכונים לחץ כאן

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו