חומרים
8-10 תפו"א בגודל בינוני קטן
1גבעול רוזמרין
1-3 שיני שום מחוצים קלות
מעט מלח גס
כף שמן זית
הוראות הכנה
לשטוף היטב את תפו"א עם הקליפה, לשים בצלחת שמתאימה למיקרו להכניס למקרו בחום גבוה 10דקות (כמות תפו"א לפי מס האוכלים אם מפחיתים מהכמות יש להוריד את הזמן במקרו), ניתן לבדוק עם קיסם אם תפו"א מוכן.
להוציא לחתוך לחצאים או רבעים, לשים שמן במחבת להוסיף שום, רוזמרין , להוסיף את תפו"א לזרות מעל מלח גס ולהפיץ במחבת עד להזהבה, בערך 2 דקות.
לעוד מתכונים לחץ כאן