השילוב המושלם לפירה: תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי
מצרכים:
3 ארטישוק ירושלמי בינוניים (כ-400 גרם)
2 תפוחי אדמה גדולים
1/2 כפית מלח, פלפל שחור
אופן הכנה:
-מבשלים את הארטישוק ותפוח האדמה בסיר עם מים עד לריכוך מלא (אם מזלג ננעץ בקלות הם מוכנים).
-טוחנים את הירקות עם בלנדר ידני או בעזרת מיקסר חשמלי (ואז מקבלים פירה עסיסי ובעל מרקם חלק ללא צורך בהוספת שמן או מים).
-מתבלים, מערבבים ומגישים.
למתכונים נוספים לחץ כאן