"יום שני תפוחי אדמה" – פירה!

הפירה הותיק והנוסטלגי מקבל כאן שדרוג מיוחד - ארטישוק ירושלמי! תוספת משביעה ובריאה לארוחת הצהריים.

השילוב המושלם לפירה: תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי 

ארטישוק ירושלמי

מצרכים:

3 ארטישוק ירושלמי בינוניים (כ-400 גרם)

2 תפוחי אדמה גדולים

1/2 כפית מלח, פלפל שחור

אופן הכנה:

-מבשלים את הארטישוק ותפוח האדמה בסיר עם מים עד לריכוך מלא (אם מזלג ננעץ בקלות הם מוכנים).

-טוחנים את הירקות עם בלנדר ידני או בעזרת מיקסר חשמלי (ואז מקבלים פירה עסיסי ובעל מרקם חלק ללא צורך בהוספת שמן או מים).

-מתבלים, מערבבים ומגישים.

פירה ארטישוק ירושלמילמתכונים נוספים לחץ כאן

 

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו