תפוחי עץ אפויים, מתכון כיף וקל מבית פרי קטיף

אין כמו קינוח חורפי קליל ונעים , כמו תפוחי עץ אפויים, אפשר כמובן לשחק עם התערובת לפי הטעם האישי שלכם

חומרים להכנה:

שש תפוחי עץ ירוקים

שליש כוס אגוזי מלך טחונים

שליש כוס שקים טחונים

כפית שטוחה קינמון

2 כפות מים

שלוש כפות תרכיז פרי קטיף.

2 כפות דבש

אופן הכנה:

    • מחממים תנור ל-180 מעלות.
    • מרוקנים את הליבה של כל תפוח בעזרת כפית  (משאירים את תחתית התפוח כדי שהמילוי לא יזלוג החוצה).
    • מערבבים את כל חומרי התערובת בקערה. ממלאים כל תפוח בתערובת.
    • יוצקים מעל זילוף של תרכיז מיץ תפוחים פרי קטיף.

אופים בתנור החם כ-40 דקות עד שהתפוחים רכים

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו