ארוחה לתפארה – עוף בתנור עם חרדל ודבש

עשר דקות ויש לך ארוחת צהרים מושלמת בתבנית אחת - עוף, בטטות ותפוחע אדמה בתנור מתובלים בחרדל ודבש. רק להנות!

עוף בחרדל ודבש בתנור

חתיכות עוף בתנור בחרדל ודבש עם תפו"א, בטטה וגזר

עוף בחרדל ודבש בתנור

מצרכים (כ-4 מנות):1 קילו חתיכות עוף ( 6-8 ירכיים, שוקיים, כנפיים וכו')

2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים חתוכים

2 בטטות בינוניות קלופות חתוכות

2 גזרים בינוניים קלופים חתוכים

מרינדה לעוף: 4 כפות שמן, 2 כפות דבש, כפית גדושה חרדל דיז'ון, 2 שיני שום כתושות, כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור

אופן הכנה:-מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערית ומתבלים את חלקי העוף והירקות.

-מניחים על תבנית גדולה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות במשך שעה וחצי.


 

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
3 תגובות
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

מה זה חרדל דיז'ון, והאם חרדל רגיל לא טוב?

ומה זה הגרגירים האדומים על העוף והתפו"א

אפשר להשתמש בחרדל רגיל.
הגרגירים זה מהחרדל דיז'ון.

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו