שוקים עוף בשניצל / ניסי גולדרייך

מי יכול לסרב לשניצל? גם עוף גם שניצל זה כבר משהו מיוחד

8 שוקיים של עוף נקיים מעור

לבלילה:
כוס קמח
2 ביצים
כוס סודה או בירה או מים
כפית חרדל דיז'ון
מלח
פלפל

לציפוי:
3 כוסות פירורי לחם
חצי כוס שומשום
כף פפריקה מעושנת
חצי כפית פפריקה חריפה
מלח
להגשה: פירה תפו"א, ירקות צלויים

הכנה:
1 בסיר עם מים רותחים מבשלים את השוקיים 20 דקות, מוציאים ומייבשים
2 בקערה שמים את כל מרכיבי הבלילה ומערבבים היטב שלא יהיו גושים במידה ומדי סמיך, ניתן להוסיף מעט סודה
3 מוסיפים את העוף לבלילה ומערבבים ומשרים  רבע שעה
4 בקערה נפרדת שמים את מרכיבי הציפוי ומערבבים
5 טובלים היטב את השוקיים בבלילה ומצפים בתערובת הפירורי לחם היטב מכל הכיוונים
6 מחממים מחבת עם שמן עמוק ומרתיחים את השמן ומטגנים את השוקיים עד להשחמה יפה
מגישים חם לצד פירה וירקות

בתאבון!

0 0 הצבעות
דירוג הכתבה
1 תגובה
ישנות
חדשות המדורגות ביותר
Inline Feedbacks
הצגת כל התגובות

אחד הדברים היותר טובים שיש לאכול בעןלם בליל שבת

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו