מרכיבים:
חצי קילו עוף טחון
3 כפות פירורי לחם
2 ביצים
חצי כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ מטוגן וטחון
לציפוי:
פירורי לחם מעורבבים עם מעט שמן
הכנה:
1 מערבבים את כל מרכיבי העוף היטב ומכניסים ל10 דקות להקפאה להתייצבות
2 יוצרים כדור קציצה מהבלילה וטובלים בפירורי לחם ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה
3 מועכים מעט את הקציצה לגודל טבעת רצויה ויוצרים חור במרכז ומרחיבים מעט
4 מחממים תנור ל190 מעלות ואופים 20 דקות
בתאבון