10 מנות
לקרם פסיפלורה:
125 גרם מחית פסיפלורה (3/4 כוס שתיה חמה ועוד כף ואפשר לטחון פסיפלורה קפואה)
100 גרם סוכר ( חצי כוס שתיה חמה)
120 מ"ל שמן (3/4 כוס שתיה חמה)
4 ביצים
הכנה:
1 בסיר מרתיחים את פסיפלורה עם הסוכר והמרגרינה עד שהסוכר והמרגרינה נמסים.
2 טורפים את הביצים היטב ומוסיפים בבת אחת לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקרם מסמיך ומערבבים עוד קצת ומורידים מהאש ומקררים.
לקראמבל:
2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
חצי כוס שקדים קצוצים גס
הכנה:
1 בקערה מערבבים את הקמח, סוכר, שמן, אגוזים ושקדים מעבדים לבצק ומפוררים לפירורים
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את הפירורים
4 מכניסים לתנור ואופים 15 דקות עד שהקראמבל מזהיב יפה ומוציאים ומקררים
לקרם וניל:
קופסא קטנה ריץ'
2 כפות פודינג וניל
הכנה:
מקציפים את הריץ' עם הפודינג לקצף יציב ומעבירים לשקית זילוף
הרכבת הכוס:
תחילה נשים 2 כפות מהקראמבל ומעל 2 כפות מהקרם פסיפלורה ומעל נזלף מהקרם וניל
ואפשר לפזר שוב מהקראמבל או לשים פרי לקישוט
לכבוד שבת קודש