קרם פסיפלורה עם קראמבל אגוזים / ניסי גולדרייך

קינוח שכבות של פסיפלורה וקרם וניל עם קראנץ' של אגוזים

10 מנות

לקרם פסיפלורה:

125 גרם מחית פסיפלורה (3/4 כוס שתיה חמה ועוד כף ואפשר לטחון פסיפלורה קפואה)
100 גרם סוכר ( חצי כוס שתיה חמה)
120 מ"ל שמן (3/4 כוס שתיה חמה)
4 ביצים

הכנה:

1 בסיר מרתיחים את פסיפלורה עם הסוכר והמרגרינה עד שהסוכר והמרגרינה נמסים.
2 טורפים את הביצים היטב ומוסיפים בבת אחת לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהקרם מסמיך ומערבבים עוד קצת ומורידים מהאש ומקררים.

לקראמבל:

2 כוסות קמח
3/4 כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים גס
חצי כוס שקדים קצוצים גס

הכנה:

1 בקערה מערבבים את הקמח, סוכר, שמן, אגוזים ושקדים מעבדים לבצק ומפוררים לפירורים
2 מחממים תנור ל180 מעלות
3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את הפירורים
4 מכניסים לתנור ואופים 15 דקות עד שהקראמבל מזהיב יפה ומוציאים ומקררים

לקרם וניל:

קופסא קטנה ריץ'
2 כפות פודינג וניל

הכנה:

מקציפים את הריץ' עם הפודינג לקצף יציב ומעבירים לשקית זילוף

הרכבת הכוס:

תחילה נשים 2 כפות מהקראמבל ומעל 2 כפות מהקרם פסיפלורה ומעל נזלף מהקרם וניל
ואפשר לפזר שוב מהקראמבל או לשים פרי לקישוט

לכבוד שבת קודש

מה ברצונך לחפש?

נתקלתם בחדשה מרעישה? ידיעה מעניינת מוזמנים לספר לנו