מרכיבים:
צלי כתף מספר 5.
מלח גס.
פלפל שחור גרוס.
שמן זית.
7 שיני שום.
5 בצלי שאלוט.
טימין.
לאופן ההכנה:
1. יש לשטוף את הבשר היטב.
2. יש לשים בקערה את השמן, מלח, פלפל שחור, שיני שום, הבצלים והטמין.
3. יש לערבב היטב ולתת כחצי שעה לבשר לספוג את הטעמים.
4. יש לקחת 2 ניירות כסף ולפרוס אותם ולאחר מכן להניח כ-4 ניירות אפייה שהרטבתי במים- דבר חשוב מאד.
(הסבר מפורט בהייליט.)
5. מוסיפה את הבשר לנייר האפיה יחד עם העשבי תיבול והבצלים.
6. סוגרת היטב את הבשר בעזרת הנייר האפיה ומעל את הנייר כסף וסוגרת היטב.
7. ב-20 דקות הראשונות יש לשים את הבשר על חום של 200 מעלות ולאחר מכן להוריד את חום התנור ל-140 מעלות למשך 4-6 שעות.
8. יש לשים מעל הבשר לאחר שמוכן מלח גס אטלנטי.
לקבלת תפריט למגשי אירוח חלביים ובשרים ניתן ליצור קשר.
עטרה-0584713348