עוגת גבינה אפויה / הקונדיטורית חני מרגי ביחד עם סולתם מגישים לנו את עוגת הגבינה המושלמת לחג
בלילה 1-
6 ביצים
להפריד ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר
בלילה 2-
6 חלמונים
750 גר גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
מעט גרידת לימון
3 כפות קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לערבב
להוסיף מהבלילה הראשונה 2 כפות
ולערבב בתנות עטיפה
להוסיף שוב את השאר ולאחר בתנועות עטיפה
לאפות בחום 200 מעלות 10 דק
ואחכ להוריד 160 מעלות ולאפות עוד 40 דק 3
להשאיר בתנור פתוח שיתקרר
להקציף שמנת
רבע כוס סוכר
ו3 כפות פודינג
למרוח מעל ולפזר שוקולד מגורד
מיני מאפינס גבינה
3כוסות קמח
3 כפות אבקת אפיה
2 גביעי קוטג'
1 כוס גבינה צהובה
100 גרם חמאה מומסת
1 כוס טבעות זיתים
4 ביצים
כוס חלב
כפית שטוחה מלח
ניתן להוסיף קינמון לפי הטעם לארומה מושלמת
אופן ההכנה:
מחממים מראש תנור ל180 מעלות.
מערבבים בקערה את קמח האבקת אפיה והמלח, ויוצרים גומה בקערה לתוכה שופכים את הביצים הקוטג' החלב והחמאה המומסת(את החמאה ניתן להמיס במחבת או במיקרו)
מערבבים את התערובת ואחר כך מוסיפים את הגבינה הצהובה (אפשר להוסיף חצי גליל גבינת עיזים למי שאוהב)והזיתים, ניתן לקשט מלמעלה בגרעיני חמניה או שומשום, מכניסים לתבנית מיני מאפינס של סולתם-רדד תבנית עם ציפוי מונע הידבקות ללא טיפת שמן, אופים כ25 דק' עד להזהבה…מגישים חם לצד סלט חי או מנת פסטה של שבועות או סתם כחטיף חם
זה נראה מאוד טעים תשלחו לנו חתיכה…………….