חומרים
120 גר' חמאה רכה (או מרגרינה – לגרסה הפרווה)
120 גר' שוקולד מריר
4 ביצים בטמפ' החדר
½ כפית מלח
2 כוסות סוכר
1כוס קמח
1 כוס אגוזים קצוצים
הוראות הכנה
להמיס את השוקולד והחמאה יחד , לקרר לאחר מכן להכניס את הביצים אחת אחת לערבב לאחר כל ביצה עד להטמעה מלאה, להוסיף סוכר, מלח, קמח ולבסוף את האגוזים , לבחוש היטב לתערובת אחידה, לשפוך לתבנית לאפות כ-30 דקות בטמפ' של 180 מעלות.
לאחר שהעוגה התקררה מעט, לחתוך לקוביות לא גדולות ולא קטנות.
למתלמתכונים נוספים לחץ כאן
אוף. לא/חרונה א+ין סרטונ+ים על אוכל