זמן הכנה: שעה
רמת קושי: קל
כמות: 2 טבלאות
מצרכים
לטבלאות:
200 גרם שוקולד פרה חלב, לבן או מריר
תוספות לפי הטעם:
שבבי קוקוס, סוכריות, בייגלה וכו'
אופן ההכנה:
• מכינים תוספות טעימות שאוהבים: שבבי קוקוס קלוי, סוכריות צבעוניות, בייגלה, אגוזים, חמוציות, מיני מרשמלו.
• ממיסים את השוקולד וממלאים תבניות (פוליקרבונט או חד פעמיות) בשוקולד מומס.
• מיישרים בעזרת סכין פלטה או מרית.
• מקשטים בתוספות שאוהבים ומצננים במשך כשעה במקפיא.
• מחלצים מהתבנית ואורזים כמשלוחי מנות למשפחה ולחברים.
טיפ מהפרה!
• אפשר להשתמש בשוקולד חלב, מריר או לבן לפי הטעם.
• אפשר להשתמש בכל תוספת שאוהבים.
• שומרים את הטבלאות במקרר עד שבועיים.
בתיאבון!
מתכון, צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט וסטודיו שלומי ארביב עבור שוקולד פרה
אוי משעמם