מתכון חגיגי במיוחד לחג השבועות שרשת סולתם מעניקה לנו.
200 גרם מסקרפונה
500 מ"ל שמנת להקצפה
200 גרם אבקת סוכר
חבילת בישקוטי
כוס של מים חמים מהולים הכפית קפה נמס
לציפוי אבקת קקאו.
מקציפים את השמנת, מקציפים בנפרד את המסקרפונה עם אבקת הסוכר ומאחדים בין התערובות.
מרפדים תבנית בניילון נצמד ומניחים חלק מהמלית , טובלים בישקוטי בקפה ומתחילים לרפד שכבות של קרם ומעל בישקוטי כאשר הבישקוטי הוא החלק שתוחם את התבנית מעל, מקפיאים , הופכים בזהירות מורידים את הניילון ומפזרים קקאו.
בהצלחה.
המתכון של קרין גורן
מתאים מאד לאתר חרדי……
[לא כשרות מספקת לא מחיר].