בגט ממולא גבינות ותוספות – רעיון משגע לאירוח חלבי או ארוחת ערב מפנקת
מצרכים:באגט קצר באורך 25-30 ס"מ
4 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
כוס גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת (כ-100 גרם)
2 כפות גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
כפית עלי טימין
תוספות לפי הטעם: עגבניות שרי חצויות, זיתים שחורים, זיתים ירוקים, פטריות חצויות
אופן הכנה:-מחממים תנור ל200 מעלות.
-בעזרת סכין חוצים את הבאגט לאורכו באופן שווה.
-מערבבים בקערית שמן זית ושום כתוש ומורחים על שני חלקי הבאגט באופן שווה.
-מפזרים מעל גבינות, טימין ותוספות לפי הטעם.
-מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור במשך כ-10 דקות, עד להזהבה.
למתכונים נוספים לחץ כאן