מרכיבים:
100 גרם מרגרינה.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל.
1/2 כוס סוכר.
2.5 כוסות קמח.
1/2 כוס שמן.
1 ביצה.
150 גרם שוקולד צ’יפס.
אופן ההכנה:
1. יש לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
2. יש להוסיף את החומרים היבשים ולערבב היטב בעזרת וו גיטרה.
3. להוסיף ולערבב היטב את כל החומרים היבשים.
הבצק שצריך להתקבל בצק רך ונעים.
4. יש ליצור מן הבצק של העוגיות כ-2 רולדות רחבות.
5. לאפות בחום של 180 מעלות למשך 25 דקות.
6. לאחר האפיה יש לחתוך את העוגיות בעזרת סכין ישר שיוצאות מהתנור.
7. יש לשמור את העוגיות בקופסא אטומה סגורה היטב.
לקביעת סדנאות, עטרה-0584713348
באיזה סוכר להשתמש