איך מכינים פופקורן בסיר?
אז איך מכינים פופקורן בסיר?
- מחממים 2-3 כפות שמן בסיר. מניחים בסיר שכבה אחידה של גרעיני תירס, ממליחים ומערבבים (על כוס גרעיני תירס בדר"כ שמים שליש כפית מלח. תמיד אפשר להוסיף מלח לפי הטעם גם אחרי שזה מוכן).
- מכסים את הסיר ומגבירים את האש. מידי פעם מנערים את הסיר מצד לצד (בזהירות כמובן).
- כעבור 1-2 דקות הגרעינים אמורים להתחיל להתפוצץ. בשלב זה אין לפתוח את המכסה עד שהתהליך לא מסתיים. מומלץ לנער מעט את הסיר גם במהלך הפיצוצים.
- ברגע שכבר לא שומעים הפיצוצים, מרימים את המכסה בזהירות ומעבירים לקערה גדולה (אם תשאירו בסיר הפופקורן עלול להישרף, בעיקר בתחתית).
טיפ להמלחת הפופקורן– בדר"כ כשממליחים את הפופקורן המלח שוקע למטה. כדי לגרום לכך שהמלח יתפס בפופקורן והמליחות תהיה אחידה אפשר לטחון את המלח במטחנת תבלינים עד לאבקה ואז את האבקה לפזר על הפופקורן (זה רק אם יש לכם מטחנה )
במה אפשר לתבל את הפופקורן? זעתר, אורגנו, כמון, אבקת שום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה וכדו'.
למה הפופקורן לא מתפוצץ? אולי הוא לא טרי או שהאש לא מספיק גבוהה.
נהנתם? להדרכות נוספות לחץ כאן
640-916
2V0-621
1Z0-062
300-135
200-125
100-105
300-320
210-060
400-051
200-310
300-115
300-101
200-105
210-260
70-697
200-125
100-105
300-320
210-060
200-105
300-209
N10-006
642-999
642-998
300-135
210-065
300-360
070-462
70-410
300-101
640-916
2V0-621
1Z0-062
200-125
100-105
100-105
300-320
210-060
200-105
300-209
70-410
300-101
200-125
100-105
300-320
210-060
200-105
210-260
70-697
400-051
200-310
300-115
200-105
210-260
70-697
400-051
200-310
300-115
300-101
We assist you to prepare for almost all the main certifications which are regarded valuable the IT sector.Certifications provide a structure and a reason to learn a new technology and they can help IT professionals boost their resume and keep their skills sharp. Certifications from leading vendors are the first step toward gaining industry-recognized expertise in a relevant domain, and will surely be a valuable asset for any candidate.
640-916
2V0-621
1Z0-062
300-360
070-462
70-410
70-410
300-070
300-075
300-209
N10-006
642-999
642-998
300-320
210-060
70-697
400-051200-310
300-115
300-101
640-916
2V0-621
1Z0-062
200-125
300-101
N10-006
300-115
100-101
ADM-201
N10-006
220-901
70-534
LX0-104
070-461
210-060
400-201
350-018
ADM-201